ŞANLIURFA / SİVEREK - Turna İlkokulu

Turna İlkokulu

Adres
TURNA MAH. TURNA KÜME EVLERİ TURNA ILK OKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 17 SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim yapılmaktadır.
Sabah Başlangıç 08:30 Akşam Bitiş 14:30
Kalorifer ile ısınmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Özel araba ve İlçe minibüsleri ile yapılmaktadır. Öğretmenler genelde lojmanda kalmayı tercih etmektedirler.
Turna Köyü.
İlçe Merkezine uzaklığı 65 km. İl Merkezine uzaklığı 80 km.